Tartalomjegyzék
A Bonduelle karfiolrizs a Bonduelle család egyik legújabb terméke. A karfiolrizs az utóbbi időben egyre népszerűbb és nemcsak az egészségtudatosan táplálkozók körében. A karfiolrizs tulajdonképpen a zöldség nagyobb apróra vagdosott formája, mely ilyen formában kerül elkészítésre. Számos módon felhasználható, fűszerezhető, ízesíthető. A rizshez pedig csak annyiban van köze, hogy kinézetre hasonít rá, vagy a kuszkuszra egyaránt. Karfiolrizst készíthetünk otthon házilag is, de akinek nincs erre ideje, annak remek megoldás a készen vásárolt fagyasztott termék.
Bonduelle karfiolrizs
A Bonduelle felfedezte ezt a piaci rést és előrukkolt legújabb termékével, mely 100%-ban csak karfiolt tartalmaz nagyon apróra vágva. Felhasználási lehetőségei igen szélesek. Készíthetjük egyéb zöldségekkel keverve, de remek körete lehet húsféléknek, sajtoknak, halaknak egyaránt. Segítségével a napi zöldségbevitelünket is növelhetjük, érdemes kipróbálni.
Ráadásul számos módon ízesíthetjük, fűszerezhetjük, attól függően, hogy mihez készítjük, de akár egyéb összetevőkkel gazdagíthatjuk is.
TIPP: Ha pedig magunk készítenénk, akkor érdemes nagyobb adagot csinálni egyszerre és lefagyasztani. Olyan adagokban, ahogy a későbbiek során felhasználjuk.
Bonduelle karfiolrizs hol kapható?
Számos helyen kapható. 400 grammos kiszerelésben találjuk meg a nagyobb bevásárlóközpontok, élelmiszerláncok hűtőpultjaiban egészen biztosan kereshetjük.
De miért éppen karfiol?
Mert a karfiol egyébként is nagyon egészséges zöldség, hiszen számos – a szervezet számára hasznos – vitamint, ásványi anyagot, rostot tartalmaz. Érdemes belőle minél többet fogyasztani, hiszen jótékony hatásai elsősorban rendszeres fogyasztás mellett érvényesülnek igazán. Ráadásul mivel a kalória tartalma sem magas remek kiegészítője leget a fogyókúrás étrendnek egyaránt. Bár a szezonja nem tart túl sokáig, mivel remekül fagyasztható, egész évben elérhető. Változatosan és könnyen elkészíthető, készítsük minél többször, minél többféleképpen.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Karfiol
Vissza a kategória cikkeihez